Eenvoudig en eerlijk kandidaten werven

Bij Wijsolliciterenvoorjou staan niet de werkgevers, maar de wensen en behoeftes van de kandidaten centraal. We werken al 14 jaar keihard aan het doel om solliciteren eenvoudig en eerlijk te maken. Binnen ons concept is er geen ruimte voor oordelen over de huidskleur, geaardheid of leeftijd van een kandidaat. Wel kijken we naar de kwaliteiten, ambities en de potentie. Maak snel kennis met ons unieke platform en starten met het vinden van de juiste match

Dit is wat wij voor je kunnen betekenen

0 +

Jaren ervaring

0 +

Kandidaten gematcht

0 +

Vacatures vervuld

0

Werkgevers geholpen

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij Wijsolliciterenvoorjou staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant. 

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd. 

Zeer scherpe bureau fee

Wijsolliciterenvoorjou hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd. 

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen.

Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Wat maakt ons uniek

Bij Wijsolliciterenvoorjou is het neerzetten van een goede en langdurige match het streven. Wij gaan voor de beste klik tussen de kandidaat en werkgever. Hierdoor heb je gemotiveerde kandidaten en zal het CV goed op de vacature aansluiten. Een ‘snelle en makkelijke’ match past niet in ons straatje. 

Vind snel en eenvoudig een nieuwe werknemer