Wij vinden snel een passende kandidaat 

Hoe het werkt voor werkgevers

Bij Wijsolliciterenvoorjou is het neerzetten van een goede en langdurige match het streven. Wij gaan voor de beste klik tussen de kandidaat en werkgever. Hierdoor heb je gemotiveerde kandidaten en zal het CV goed op de vacature aansluiten. Een ‘snelle en makkelijke’ match past niet in ons straatje. 

4 eenvoudige stappen naar het vinden van jouw nieuwe werknemer

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben.

Stap 1

Aanmelden als werkgever

Een kandidaat profiel gezien die je bevalt? Bij Wijsolliciterenvoorjou staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant. 

pexels-jopwell-2422293
pexels-jopwell-2422294 (1)

Stap 2

Bedrijfsprofiel aanmaken

Om een vacature te kunnen plaatsen is het belangrijk dat wij de juiste gegevens hebben. Hierdoor zal het vinden van een kandidaat makkelijker gaan, we kunnen dan gerichter zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf.

Stap 3

Vacature plaatsen

Plaats je vacature online, de kandidaten met een passend profiel kunnen deze gemakkelijk inzien. Om het zo eerlijk mogelijk te maken zorgen wij ervoor dat de vacature anoniem wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat wij het snelst en op de best mogelijke manier een langdurige match kunnen realiseren.  

pexels-jopwell-2422281
pexels-jopwell-2422290

Laatste stap

Een échte match voor jouw vacature 

Bij Wijsolliciterenvoorjou hanteren we een uniek concept, we matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Onze voordelen

Gratis vacature plaatsen

Bij Wijsolliciterenvoorjou staat het belang van de kandidaat centraal, hierdoor weten wij precies wat voor baan en welke werkgever het beste bij hem/haar past. Jij plaatst de vacature en wij matchen een passende sollicitant. 

Screening van kandidaten

We matchen de werkgever aan de kandidaat en niet andersom. Samen met onze kennis en jarenlange ervaring krijgen wij het keer op keer voor elkaar om betrouwbare en geschikte kandidaten te vinden.

Snel toegang tot een CV

Het volledige CV van elke kandidaat is eenvoudig op te vragen en in te zien na het aanmaken van een werkgeversprofiel. Daarnaast krijg je van ons ook het kandidaatverslag toegestuurd. 

Zeer scherpe bureau fee

Wijsolliciterenvoorjou hanteert zeer scherpe vergoedingen. Het eerste deel voldoe je na ondertekening van het contract, het tweede deel na het einde van de proeftijd. 

No Cure - No Pay

No-cure, no-pay. Aanmelden is gratis, niets moet en alles mag. Je betaalt pas als wij de perfecte kandidaat aan jouw vacature gekoppeld hebben. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kandidaat voor jouw organisatie.

AVG Proof

Alle kandidaat- en persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en veilig opgeslagen.

Wil je precies weten hoe we omgaan met privacygevoelige informatie? Lees dan onze toelichting in het privacybeleid.

Vind snel en eenvoudig een nieuwe werknemer

Bekijk de kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging