Het meest diverse vacatureplatform

in Nederland

Bij Wijsolliciterenvoorjou staan de wensen en behoeftes van de kandidaten en werkgevers op gelijke voet. Wij zijn 14 jaar geleden begonnen binnen de recruitment branche en vonden dat er te weinig naar de talenten en persoonlijkheden van kandidaten gekeken werd. Dit wilden wij graag anders doen en dat is ons gelukt! We hebben dit unieke platform opgezet, waar de sollicitant alleen op het CV beoordeeld wordt.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Open en transparant communiceren is onze kracht, wij streven altijd naar het opbouwen van een op vertrouwen gebaseerde werkrelatie!

Multicultureel

Wij zijn een multiculturele organisatie en hier zijn we trots op! Elk persoon is namelijk even waardevol en dit willen we graag uitstralen naar de kandidaten en werkgevers.

Expertise

Sinds 2006 is ons ‘moederbedrijf’ WVI al een begrip binnen de uitzendbranche. Met betrokken en ervaren medewerkers, zijn wij dé specialist in het realiseren en onderhouden van de beste matches.

Betrokken

Al vanaf de eerste stap zijn wij nauw betrokken bij de wensen van de kandidaten. Wij zijn een hecht team van professionals en kunnen we hierdoor iedere kandidaat van het juiste advies en bieden altijd een eerlijk luisterend oor.

Ontmoet ons team

Bessam Jasim

Algemeen directeur

Hallo! In 2006 heb ik mijn eerste bedrijf ‘WVI Uitzendbureau B.V.‘ opgericht, met het doel om alle mensen aan het werk te helpen. Ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht.

Door onze unieke aanpak waarbij de kandidaat in de spotlights staat en er ruimte is voor jou als mens, zorgen wij met Wijsolliciterenvoorjou dat ons doel nagestreefd wordt. 

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons gerust voor meer advies!

Afraa Tahri

Operationeel directrice

Welkom! Sinds 2010 houd ik me bezig met alle ontwikkelingen binnen de arbeidsbemiddeling en ons bedrijfsbeleid. Door mijn kennis van front- en backoffice ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaat en werkgever. Het werken met alle talenten en diverse achtergronden zorgt ervoor dat ik elke dag weer met een big smile aan de slag ga!

Heb jij nog advies nodig? Klop gerust bij me aan!

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik sta graag voor je klaar!

Erwin van Rookhuizen

Accountmanager

Aangenaam! Al 18 jaar lang bevind ik mij in het prachtige wereldje van werving & selectie. Met mijn expertise en ervaring help ik zoveel mogelijk kandidaten aan een nieuwe gave functie. 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik sta graag voor je klaar!

 

Wat maakt ons uniek

Bij Wijsolliciterenvoorjou vinden wij het belangrijk dat je beoordeeld wordt op je CV en niet op je (achter)naam, afkomst, leeftijd of geslacht. Wij hebben daarom een uniek platform ontwikkeld waarbij je anoniem kan solliciteren, jij kiest als kandidaat zelf wat de werkgever over jou te zien krijgt! Jij wilt toch ook een eerlijke kans krijgen op een baan die écht bij je past?

Een eerlijke kans op een eerlijke baan vind je hier.