Nathalie

Communicatie Marketing Projectleider Relatisbeheerder
0363030940 0363030*** toon
info@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld van uitvoerend medewerker op gebied van marketingcommunicatie tot adviseur voor management, maar wel een die “haar handen vies wil maken”.  Dus niet alleen denken maar vooral doen! Iemand die graag met collega’s, ondernemers en leveranciers spart om de beste resultaten te behalen.

Ik ben graag werkzaam in een (kritisch) adviserende en uitvoerende rol. Zet daarin de lijnen uit richting interne en externe klanten, houd de helikopterview en trek weer aan de touwen waar nodig om de deadline te halen en binnen budget te blijven. Het liefst doe ik dit voor meerdere projecten tegelijk.

 

Van nature ben ik vrolijk, flexibel, rustig en leergierig. Ik ben een praktijkmens met een goed onderbuik gevoel en sensitief voor mijn omgeving. Bovendien ben ik altijd bereid me volledig voor iets of iemand in te zetten. Ik kan goed luisteren en ga graag het gesprek aan met de mensen om me heen om de juiste kennis te vergaren.

Cijfermatig inzicht, praktische denkwijze, creatief, oplossingsgericht, accuraat en tegelijkertijd onder druk kunnen werken zijn kenmerken die ik in mijn werk eigen heb gemaakt.

De rode draad in mijn cv: Voldoening halen uit nieuwe ontwikkelingen en/of bestaande activiteiten en deze vakkundig door/uitvoeren.

Werk & Ervaring

01/01/2021

Projectmanager

Start-up: Een samenwerkingsplatform waarin aanbieders van werkzoekenden, kennisontwikkeling, P&O-begeleiding en werk duurzame en kansrijke arbeidsparticipatie organiseren voor iedere Nederlander, ongeacht afkomst, ras, geslacht of geloof Projectmanager voor diverse activiteiten bij een start-up bedrijf. Van communicatie tot procesoptimalisatie tbv opleidingen inkopen en kandidaten stimuleren binnen 'Leven Lang Ontwikkelen’ project. Programmamanager voor het aantrekken van opleidingspartners en het adviseren/plaatsen van kandidaten bij de betreffende opleidingen (project Leven Lang ontwikkelen vanuit ministerie) Projectmanager voor lokale arbeidsmarkt / wervingscampagne. Opzetten en uitvoeren van communicatieplan samen met sponsorpartners Koninklijk Horeca Nederland, Heineken en Sligro alsmede de reclamebureaus. Tevens gesprekspartner om nieuwe domeinen aan te boren (new business). Focus ligt nu op de horeca branche maar zijn ook druk met zorg en duurzaamheid. Tevens vrijwilliger in HeemSteeds Duurzamer voor marketingcommunicatie activiteiten rondom duurzaamheid. Hoe krijgen we de inwoners zover om bewuster met de wereld om te gaan.

01/01/2020

Mantelzorger

Door Covid-19 tijdelijk focus gericht op de verzorging van mijn ouderen. Van boodschappen doen, koken tot schoonmaken, administratie, vervoer naar ziekenhuis. En alles wat er verder bij komt kijken. ANWB ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd

11/01/2017 - 12/31/2019

Marketeer Kaarten, boeken, gidsen a.i.

Marketeer/projectmanager bij de ANWB Uitgeverij. Pr, promotie (on-, offline) van de hele reeks ANWB reisgidsen. Boekpresentaties en signeersessies door het hele land voor bijv Henk de Velde, Erik Dekker, Rik Felderhof en Janny van der Heijden. Jaarplannen maken, budget verantwoordelijk, aansturen reclamebureau, onderzoek naar wensen ANWB-leden over reisboeken. Nathalie Faas Resultaatgericht | Efficiënt | Leergierig | Scherp oog voor verbetering curriculum vitae Door de jaren heen heb ik me ontwikkeld van uitvoerend medewerker op gebied van marketingcommunicatie tot adviseur voor management, maar wel een die “haar handen vies wil maken”. Dus niet alleen denken maar vooral doen! Iemand die graag met collega’s, ondernemers en leveranciers spart om de beste resultaten te behalen. Ik ben graag werkzaam in een (kritisch) adviserende en uitvoerende rol. Zet daarin de lijnen uit richting interne en externe klanten, houd de helikopterview en trek weer aan de touwen waar nodig om de deadline te halen en binnen budget te blijven. Het liefst doe ik dit voor meerdere projecten tegelijk. Van nature ben ik vrolijk, flexibel, rustig en leergierig. Ik ben een praktijkmens met een goed onderbuik gevoel en sensitief voor mijn omgeving. Bovendien ben ik altijd bereid me volledig voor iets of iemand in te zetten. Ik kan goed luisteren en ga graag het gesprek aan met de mensen om me heen om de juiste kennis te vergaren. Cijfermatig inzicht, praktische denkwijze, creatief, oplossingsgericht, accuraat en tegelijkertijd onder druk kunnen werken zijn kenmerken die ik in mijn werk eigen heb gemaakt. De rode draad in mijn cv: Voldoening halen uit nieuwe ontwikkelingen en/of bestaande activiteiten en deze vakkundig door/uitvoeren. Werkervaring Personalia Resultaten: - duidelijke visie bepalen in de communicatie uitingen voor een eenduidig beeld naar buiten - meer zichtbaarheid van de ANWB uitgeverij binnen de ANWB - betere samenwerking met andere afdelingen om de ANWB reisgidsen op logische wijze aan de klant te laten zien (binnen alle kanalen) - Inzicht in wensen ANWB leden over reisgidsen/boeken/kaarten Doel: Awarness. Enerzijds van de ANWB Reisgidsen binnen en buiten de ANWB en anderzijds zichtbaarheid van de ANWB uitgeverij binnen de ANWB zelf. April

Portfolio

Wees de eerste om “Nathalie” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding