Martijn

Callcenters Communicatie Sales
0363030942 0363030*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Martijn is een vriendelijke man die goed weet waar zijn kennen en kunde liggen. Hij voelt zich binnen een team als een vis in een vijver dat neemt niet weg dat hij ook goed alleen kan werken. Daarnaast kan hij zich goed in leven en is hij resultaatgericht bezig in zijn werk. Hij is gewend om veel door het land te reizen voor zijn werk.

Opleiding

1992

Opleiding tot Onderofficier Koninklijke Landmacht

1990-1992

Instituut voor Autobranche en Management. (HBO niveau)

1987-1990

Monteur personenauto’s

1981-1986

Mavo

Werk & Ervaring

Saenz Works B.V.

Technisch Inkoper/Verkoper Binnendienst

Functie: Technisch Inkoper/Verkoper Binnendienst Werkzaamheden: Technische Inkoop en verkoper Binnendienst tbv Machinebouw 3D Forceermachines Internationale functie, het maken van offertes voor klanten wereldwijd, het opvolgen van offertes, het maken van inkooporders tbv leveranciers, het opvolgen van inkooporders, selecteren van leveranciers, uitzoeken van onderdelen voor de machines, onderhandelen met leveranciers over prijzen en levertijden, afhandelen van aanvragen van onderdelen per email en telefonisch en logistiek regelen voor uit te leveren orders.

Jacobs Douwe Egberts B.V.

Spare Parts Coördinator

Functie: Spare Parts Coördinator Werkzaamheden: Coördineren dagelijkse spoed orderleveringen, dagelijks in draaitabel backorder rapportage overzicht in Excel maken, orderhandling sales orders onderdelen t.b.v. Douwe Egberts dealers, klachtenregistratie, klachten oplossen over leveringen en coördineren van spoedorders voor de 180 servicemonteurs. Reden einde dienstverband: Het betrof tijdelijk werk via Manpower (Project)

Parts Europe B.V., Schiphol

Verkoper Binnendienst en Technisch Operationeel Inkoper

Functie: Verkoper Binnendienst en Technisch Operationeel Inkoper Werkzaamheden: Inkopen van alle Parts en reparaties t.b.v. al het materieel van het productiebedrijf KLM Equipment Services op de luchthaven Schiphol, managen onderdelenorders werkplaatsen diesel en energy en elektrische voertuigen, levertijden bewaken en opvolgen, op peil houden van de voorraden t.b.v. het magazijn, opvolgen en afhandelen van garantieclaims, opvolgen van de onderdelenreparaties (o.a. elektronica), prijs en levertijd opvragen bij leveranciers, zoeken naar (alternatieve)leveranciers, plannen van de levertijden t.b.v. de onderdelenorders, onderhandelen over prijs en levertijd met leveranciers, managen interne leveringen overige Sage Parts kantoren en Sage Parts 2 wekelijks vertegenwoordigen richting management KLM tijdens werkbesprekingen. Bij Sage parts heb ik veel kennis opgedaan van de inkoop van materialen voor vlootvoertuigen en machines Reden einde dienstverband: Reorganisatie.

SAF Benelux B.V., Barneveld

Verkoper Binnendienst

Functie: Verkoper Binnendienst Werkzaamheden: verkoop SAF as-onderdelen.

Hoet Nederland B.V, Hoevelaken

Verkoper Binnendienst

Functie: Verkoper Binnendienst per 01-07-2006 Accountmanager Werkzaamheden: verkoop truckonderdelen.

KÜHNE Automotive, Hoevelaken

Verkoper Binnendienst

Functie: Verkoper Binnendienst Werkzaamheden: verkoop truckonderdelen en motorrevisie onderdelen tevens auto onderdelen.

Geveke Intern Transport B.V.

Verkoper Binnendienst

Functie: Verkoper Binnendienst Werkzaamheden: verkoop Hyster heftruckonderdelen.

Turbo’s Hoet Nederland B.V.

Verkoper Binnendienst | Verkoper Buitendienst

Functie: Verkoper Binnendienst | Verkoper Buitendienst Werkzaamheden: verkoop truckonderdelen

Vaardigheden

Sap en Sap CRM
100%
Epicor
90%
Microsoft Office
100%
Nederlands
100%
Engels
85%
Duits
70%
Frans
70%

Wees de eerste om “Martijn” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding