Mark

Urgent
Grafisch Vormgever
0363030942 0363030*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Van huis uit werkzaam als creatief grafisch vormgever, maar op dit moment op zoek naar een nieuwe functie bij een leuk bedrijf of organisatie. Ik ben een doorzetter, werk accuraat, ben zeer leergierig en sta open voor nieuwe uitdagingen.

Opleiding

HAVO

VWO

Studie Kunstgeschiedenis

Grafische School Utrecht

Trainingen m.b.t. grafische vormgeving en internet

Werk & Ervaring

i-tee Media Solutions 2020 - 2021

GRAFISCH VORMGEVER

Bij dit mediabedrijf in Uithoorn worden websites en webwinkels gebouwd voor diverse organisaties en het MKB. Verder verzorgen zij de emailmarketing (nieuwsbrieven) voor bedrijven. Zij bieden ook de mogelijkheid om CMS-systemen te bouwen zodat klanten zélf hun website kunnen beheren. Verantwoordelijkheden / werkzaamheden: - Bouwen en onderhouden van sites in Bootstrap, Adobe XD en Wordpress. - Opmaak digitale nieuwsbrieven met Active Campaign (email marketingsoftware). - Social Media posts ontwerpen, schrijven en plaatsen. - Opmaak diverse (online en offline) grafische producties.

Pottery Direct 2016 - 2019

KANTOORMEDEWERKER / GRAFISCH VORMGEVER

Pottery Direct was een grote keramiekproducent gespecialiseerd in het maken van potten bestemd voor de plantenbranche. De potten werden in verschillende modellen met volautomatische kleipersen geproduceerd en geglazuurd in verschillende kleuren. Verantwoordelijkheden / werkzaamheden: - Grafische vormgeving van patronen en dessins. - Tekenen van reliëfrollen in een 3D tekenprogramma (Blender) die gebruikt werden om reliëfs in de potten te drukken. - Ontwikkelen en bijhouden van grondstoffen-archief. - Ontwikkelen en bijhouden van Werkplekinstructiekaarten (WIK) waarin de werknemers konden lezen met welke stoffen zij werkten en welke veiligheidsvoorschriften daarvoor in acht moesten worden genomen.

2005 - 2017

EIGENAAR ONTWERPBUREAU

Ik heb 12 jaar een eigen ontwerpbureau gehad (eenmanszaak), dat grafische producties verzorgde voor grote - en kleine - klanten. Ik hield mij bezig met vormgeving, het schrijven van teksten, illustratiewerk en bouwde internetsites. Verantwoordelijkheden / werkzaamheden: - Vormgeving publieksmagazines van TUI Nederland (Arke, Holland International, ArkeFly). - Vormgeving boeken van Monuta Uitvaartverzekering. - Vormgeving bladen voor Corendon. - Illustratiewerk voor o.a. Bakker-Hillegom, bouwbedrijven, supermarktketens en privé opdrachtgevers. - Ontwikkeling en ontwerp van internetsites. - Vormgeving en ontwerp van o.a. brochures, boeken, advertenties, jaarverslagen, posters, kaarten en huisstijlen. - Bijhouden van beeldbanken voor o.a. TUI Nederland en Monuta.

Elsevier Bedrijfsinformatie 1994 - 2005

GRAFISCH VORMGEVER

Bij Elsevier verzorgde ik de opmaak van diverse titels die wekelijks of maandelijks door de abonnees ontvangen werden. De eerste jaren werkte ik voor de reisbladen van Elsevier, later ook voor hun gezondheidszorg- en economiebladen. - Vormgeving en opmaak vakbladen (Reisrevue, DIT Management, Nursing, FEM Business). - Illustraties, infographics en strips voor verschillende titels.

Vaardigheden

Nederlands in word en geschrift
100%
Engels in word en geschrift
85%
Duits in word en geschrift
60%

Diploma's/certificaten

Grafische software

- Adobe Photoshop - Adobe Illustrator - Adobe Indesign - QuarkXpress - Blender (3D-tekenprogramma)

Internet software

- Adobe XD - Bootstrap - Wordpress - Mailchimp - Active Campaign (email marketing) - Diverse CMS-systemen - Hotjar

Archiverings software

Omeka

Wees de eerste om “Mark” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding