Johan

Administratie Overheid Verzekeringen Zakelijke dienstverlening
0363030942 0363030*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Trotse vader van 2 kinderen en 2 katten. Hardwerkend en gemotiveerd. Niet snel beroerd om net dat
beetje extra’s te doen, mocht het voor het werk nodig zijn. Dit zijn enkele termen die me het best
omschrijven als werkkracht. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te leren en direct toe te kunnen
passen. Waardoor ik breed inzetbaar kan zijn. Ook pak ik graag dingen op, die anders blijven liggen. Ik
sta open om werkzaamheden met een kritisch oog te bekijken en vind dit ook vanzelfsprekend.
Overwerken is op zijn tijd niet erg als het werk erom vraagt.

Opleiding

De Eindhovense school te Eindhoven 2001-2006

Grafisch Vormgeven MBO en DTP

Grafisch Vormgeven MBO en DTP, diploma

Kempenpoort te Eindhoven 1998-2001

Verpleegkundige Niveau 4

Geen diploma

Mavo 1993-1998

Mavo

Diploma D niveau

Werk & Ervaring

DGN Retail 10/10/2020 - 01/29/2021

Medewerker FOS

-Vragen beantwoorden van ondernemers en consumenten via de telefoon en mail. -Beheer intranet berichten en intake formulieren. -Beheer van ledenmutaties in diverse systemen.

Grandvision Benelux

Medewerker IT User care

– Voorraadbeheer – Aanvragen aansluitingen nieuwe winkels. – Regelen mutaties m.b.t. aansluitingen winkels. – Het controleren van facturen. – Uitzoeken van vragen m.b.t. facturen richting franchisenemers.

Famed B.V

Senior medewerker operations

Laatste jaar als Senior – Het maken van weekrapportages. – Het inwerken van nieuwe collega’s. – Het maken van de weekrooster. – Het verwerken van de bijzondere uitval van betalingen. – Het verdelen van de werkvoorraad. Test werkzaamheden en overleggen met ICT voor nieuwe functionaliteiten en voorwaarden voor oplevering. – Het inlezen en verwerken inkomende betaalbestanden. – Het verwerken van binnenkomende betalingen van debiteuren, instanties en zorgverzekeraars. – Het verwerken van deurwaarders betalingen – Het maken en beheren van rapportages. – Het maken en beheren werkinstructies. – Behandelen van binnengekomen poststukken en interne vragen. – Archiveren van stukken digitaal. – Verwerken van retourpost en datalekken. – Terugbetalingen controleren en klaarzetten voor terugbetaling. – Controleren van verwerkte betalingen. – Contact met zorgverzekeraars over vraagstukken. – Beheer van handmatige geld toevoegingen. – Beoordelen van nota's die gereclameerd zijn. – Het verwerken van declaratie bestanden. Deze controleren op fouten, volledigheid en wetgeving. – Het bewaken van uitstaande vragen m.b.t. declaratie bestanden en uitbetaaldata.

ABN AMRO hypotheken groep 10/06/2010 - 04/04/2011

Middle office support

-Herkennen en verwerken van binnenkomende stukken ( fysiek en digitaal ) betreffende hypotheek aanvragen en verzekeringen. – Digitaliseren van poststukken. – Stukken controleren op echtheid en op volledigheid. – Archiveren van stukken digitaal en fysiek.

Famed B.V. 01/02/2009

Debiteuren ontvangst beheer

-inlezen en correct verwerken van binnenkomende betalingen van debiteuren, instanties en zorgverzekeraars. – Maken en beheren van rapportages – Behandelen van binnengekomen poststukken en interne vragen. – Archiveren van stukken digitaal en fysiek. – Terugbetalingen controleren en klaarzetten voor terugbetaling. – Controleren van verwerkte betalingen. – Contact met zorgverzekeraars over vraagstukken. – Beheer van handmatige geld toevoegingen. – Beoordelen van nota's die teruggestuurd zijn naar de zorgverlener.

Stater N.V. 01/07/2007

Document management

-Herkennen en verwerken van binnenkomende stukken en post. – Maken week rapportages. – Klaarmaken van hypotheek dossiers en digitaliseren ter archivering. – Digitaliseren van poststukken naar de juiste digitale werkomgeving. – Stukken controleren op echtheid en op volledigheid. – Verwerking van bouwnota’s. – Archiveren van stukken digitaal en fysiek.

Double2 01/09/2006

Creatief DTP-ER

Meditape

Expeditie medewerker

Quera - 12/07/2006

Creatief DTP-ER

Nauta & Hagen

Creatief DTP-ER

Stage

Mac Donald's te Helmond 08/07/2000

Mac Donald's bijbaan

Bijbaan

Vaardigheden

Pakt programma's snel op
100%
Engels woord en geschrift
85%
Kan goed geconcentreerd werken
100%

Wees de eerste om “Johan” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding