Irma

Urgent
Administratie Financieel
0365254935 0365254*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Ik ben een open betrouwbare flexibele spontane en eerlijke leuke vrouw die stevig in haar schoenen staat en communicatief sterk is en die erg
hard werkt maar ook zeker tegen een grap kan.

Opleiding

mbo 1983-1987

Kapster opleiding

Werk & Ervaring

Athlon Car Lease 03/16/2005 - 12/01/2015

Crediteuren medewerker

Crediteurenadministratie. Dag betalingen openstaande facturen. Ophalen, boeken van nationale banken. Debiteuren betalingen controleren en afletteren. Aanmaningen en het helder inzicht creëren. Maand controle van de balans met ondersteuning van de systemen. Behandelen van buitenlandse facturen (Frankrijk/ Duitsland/Engeland/Turkije) Maand controle van de balans met ondersteuning van de systemen. Beheer van de cash gelden in de bedrijfskluis, met kasboek en interne administratie.

BN international 02/03/2017 - 09/16/2018

Boekhoudkundige medewerker

Afstemmen technische facturen met afdeling inkoop. Boeken kostenfacturen. Controleren en verwerken van aanmaningen. Aanmaken betaalrun/losse betalingen. Stempelen betaalde facturen. Archiveren binnenkomende facturen.

Yanmar 09/24/2018 - 12/31/2018

Crediteuren medewerker

Afstemmen technische facturen met afdeling inkoop. Boeken kostenfacturen. Controleren en verwerken van aanmaningen. Aanmaken betaalrun/losse betalingen. Stempelen betaalde facturen. Archiveren binnenkomende facturen.

PSA Finance 12/31/2018 - 12/01/2018

Boekhoudkundig medewerker

Opstellen en verspreiden van de dag- en maandrapportages. Signaleren, rapporteren en corrigeren van fouten van inkomende bestanden van importeur. Belastingdienst, assurantiemaatschappijen banken verwerken in het grootboek. Signaleren van bedragen op tussenrekeningen die blijven staan en in overleg met klanten, banken, dealers, importeur en andere afdelingen binnen het bedrijf tijdig naar de juiste rekeningen of op de juiste openstaande facturen boeken. Analyseren en signaleren en corrigeren van onjuistheden in het grootboek met behulp van grootboek, analytische lijsten, balans en de V & W rekening. Het voorkomen van fouten door het corrigeren en sturen van medewerkers op de financiële administratie en andere afdelingen binnen het bedrijf. Coderen van banken, facturen en of betalingen zodat er een goed beeld ontstaat van de kosten en opbrengsten en balansrekeningen in het grootboek. Aanvullende boekingen maken en rapporteren van kostenrekeningen en diverse voorziening rekeningen, zodat er een correct beeld ontstaat in de boekhouding. Verwerken van uitgaande betalingen en incasso, heeft hierover contact met afdeling debiteurenbewaking, afdeling sales en afdeling dealer services.

Portfolio

Vaardigheden

Oracle, Exact, WorkFlowWise, Apro, IDT Scanning, ISP Invoice & Purchase, M3 Sepa, Navision, Microsoft office SAP & Miles.
8%
Engels in word en geschrift
100%
Nederland in word en geschrift
100%

Diploma's/certificaten

2002

Microsoft Office

2007

Engels taalvaardigheid II

2014

Basiskennis boekhouden

2015

Basiskennis Calculatie

2018

Engels taalvaardigheid III

Wees de eerste om “Irma” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding