Hemmo

ICT Klantenservice Onderwijs Techniek
0363030942 0363030*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Ik wil mijn passie voor techniek en IT combineren met mijn achtergrond in het onderwijs. Ik help graag mensen die problemen ondervinden met computers en dergelijke apparaten, of die meer willen leren over het gebruik hiervan. Dit kan op individueel niveau, maar ook op groepsniveau. Ik heb gemerkt dat voor mij persoonlijk contact hierbij belangrijk is, want alleen op die manier is de boodschap goed af te stemmen op de ontvanger. Kortom: ik help mensen verder met IT.

Opleiding

CHE - PABO 2013

Bachelor of Education

TU Delft 2008

Technische Universiteit Del4 - Industrieel Ontwerpen

Ichthus College Kampen 2006

Ichthus College Kampen - Gymnasium

Werk & Ervaring

HaCéBé

2013 - 2018 | HaCéBé | ICT-instructeur aan huis

Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf, waarbij ik computerhulp en -les geef aan particulieren en zakelijke klanten. Mijn werkzaamheden bestonden onder meer uit het ontwikkelen en geven van trainingen aan (groepen) medewerkers en gebruikers, het verhelpen van technische pc- of internetproblemen, advies, individuele uitleg en computerles. Ik heb gemerkt dat er een grote behoefte is aan mensen die op een begrijpelijke manier computerzaken kunnen uitleggen. Veel mensen met een onderwijsachtergrond hebben niet genoeg inzicht of interesse in de computerwereld om boven deze 'lesstof' te staan. De meeste mensen met een IT-achtergrond missen weer de vaardigheden om hun kennis over te brengen. Mijn opleiding in het onderwijs en ervaring op technisch gebied komen hier bij elkaar.

Imago Prints

2013 - 2020 | Imago Prints | Specialist printproductie en systeembeheerder bij printshop in Utrecht

Imago is een middelgrote printshop waar zeer gevarieerde opdrachten binnenkomen, van twee exemplaren van een scriptie tot 1000 ingebonden blokboeken. Als medewerker handelde ik deze opdrachten af, waarbij een groot deel van het werk zich afspeelt vanachter een computer. Ter afwisseling moest er bijvoorbeeld ook regelmatig drukwerk met allerlei machines worden afgewerkt. Normaal gesproken bemanden we de winkel met twee personen, maar ik werkte ook regelmatig alleen. Ik beheerde hier ook het netwerk, de server en de werkstations.

StudentAanHuis

2010 - 2013 | StudentAanHuis.nl | ICT-instructeur aan huis

Deze werkgever biedt studenten met een ICT-achtergrond een bijbaan waarmee ze hun kennis in de praktijk kunnen brengen. Ik kwam bij mensen thuis en loste daar allerlei storingen op, schoonde de computer op en gaf ook veel privé-computerles. Maar ook tv's met bijbehorende apparatuur, mobiele telefoons, netwerken en dergelijke kwamen voorbij. Ik vond het geweldig om op deze manier mijn liefde voor de ICT op een praktische manier tot uiting te kunnen brengen, en daarnaast ook mijn onderwijsopleiding te kunnen toepassen.

Informatique

2007 - 2008 | Informatique.nl | Verkoper bij computerwinkel in Bergschenhoek

Informatique is een van de grootste online-computerwinkels van Nederland. Voor grote aankopen vinden veel mensen het echter toch prettiger om persoonlijk langs te gaan in de winkel. Ik werkte als verkoper in deze winkel. Het werk bestond voornamelijk uit het adviseren van de klanten bij een grote computer-aankoop, zoals het samenstellen van een systeem. Ik heb hier veel ervaring gekregen in het aanvoelen van, en inspelen op wat klanten eigenlijk precies willen. Daarnaast heb ik natuurlijk veel kennis opgedaan over wat er te krijgen is in de wereld van de computer hardware en -software. En ook een uitstekende conditie van het fietsen van Delft naar Bergschenhoek.

Van de Belt mt.

2004 - 2007 | Van de Belt mt. | Medewerker bij tomatenkwekerij in IJsselmuiden

In de jaren dat ik op de zaterdagochtenden en in de zomervakantie in deze tomatenkas werkte ben ik al snel opgeklommen van een gewone 'plukker' naar het 'laten zakken' van de planten. Ik heb hier geleerd om gedisciplineerd en nauwkeurig te werken.

Van Dijk's Boekhuis

2003 | Van Dijk’s boekhuis | Magazijnmedewerker sorteercentrum Kampen

Mijn eerste ervaring met betaald werk, ik was 15 jaar oud. Mijn werk als magazijnmedewerker bestond vooral uit het sorteren van de boeken, en ze naar de juiste container sjouwen.

Portfolio

Vaardigheden

Engelse taal
100%
Duitse taal
65%
Microsoft Office
100%
Adobe Creative Suite (Acrobat, Photoshop, InDesign, Illustrator, etc.), Wordpress en SolidWorks, SharePoint
90%

Wees de eerste om “Hemmo” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding