Over mij

Als commerciële denker en kansen spotter gaat mijn hart sneller kloppen wanneer de beoogde resultaten behaald worden waar alle betrokken partijen bij gebaat zijn. In mijn optiek is een klant namelijk een volwaardige partner.

Een rol binnen de sales is daarom onlosmakelijk met mij verbonden. Ik ben een strategisch denker met een sterk analytisch vermogen en weet dit om te zetten naar een helder plan van aanpak. Ik realiseer graag een ‘win-win’ door op een respectvolle wijze het maximale resultaat te behalen. Ik ben een openhartige, integere, energieke en betrouwbare persoonlijkheid met altijd een commerciële ‘drive’.

Kernkwaliteiten:
Optimistisch, daadkrachtig, zelfverzekerd, gestructureerd, behulpzaam, harmonisch, toegewijd, betrouwbaar, doorzetter en efficiënt.

Competenties:
Klantgericht, resultaat gericht, sales gericht, kwaliteit gericht, proactief, analyseren, plannen en organiseren, communiceren, beïnvloeden, onderhandelen, stressbestendig, flexibiliteit.

Opleiding

2020

AWS Cloud Practitioner

2000

HEAO, Commerciële Economie

1997-1999

Horeca Management

Werk & Ervaring

Hostbnb

Owner Hostbnb

Ontzorgen van particuliere koopwoning eigenaren in het short stay verhuren van hun woning. Verantwoordelijkheden bij deze functie zijn o.a: - Werven van new business. - Sales targets behalen. - Aanspreekpunt voor alle zaken voor klanten. - Managen en budgetteren van zowel bestaande als nieuwe klanten. - Verbeteren en creëren van nieuwe processen. - Zorgen voor de tijdige en succesvolle levering van onze oplossingen. - Ontwikkel nieuwe zaken met bestaande klanten om aan forecast te voldoen.

DTG

Senior Major Account Manager

Adviseren van de meest belangrijke klanten van DTG over uitgebreide online marketingdiensten. Te denken aan SEO, SEA en Websites in het meest brede zin van het woord. Verantwoordelijkheden bij deze functie zijn o.a.: - professioneel beheer en uitbouw eigen klantenportefeuille. - relatiemanagement. - offertes en maatwerkpresentaties maken en presenteren bij de klant. - acquisitie en prospecteren van nieuwe klanten. - service voor tijdens en na de verkoop. - volgen marktontwikkelingen en signaleren kansen & bedreigingen. - targetrealisatie. (nieuw en bestaand)

De Telefoongids & Gouden Gids

Sales Manager

Realiseren van omzetdoelstellingen. - Begeleiden en coachen van accountmanagers. (8) - Afgeven van forecast en tijdig anticiperen op trends en ontwikkelingen. - Interne procesbewaking.

De Telefoongids

Senior Account Manager

- Beheren van mijn eigen klantenportefeuille. - Zelf genereren van afspraken en afspraken bezoeken. - Relatiebeheer. - Geven van productpresentaties. - Het volledige verkoopproces begeleiden. - Afsluiten van orders bij zowel bestaande als potentiële klanten. - Afhandelen van de bijbehorende administratie in de CRM database. - Dagelijks rapporteren van de verkoopresultaten. - Targets behalen.

Prosekt Bedrijfshygiëne

Sales Senior Buitendienst

- Nieuwe contacten aanboren en het onderhouden van bestaande contacten. - Creëren, vaststellen en kwalificeren van kansen bij klanten. - Inventariseren van behoeften bij klanten. - Uitbrengen van een voorstel en de offerte. - Onderhandelen over het afsluiten van de contracten. - Het uitbrengen van een wekelijkse rapportage. - Facturatie en financiële afhandeling van de maandcijfers.

Randstad Hypotheek Team

Hypotheek adviseur

- Het adviseren van hypotheken aan particulieren in zowel de binnen- als de buitendienst bij verschillende banken op project basis.

Naalden & Partners

Financieel Adviseur Buitendienst

- Het financieel adviseren van particulieren op het gebied van sparen op de lange termijn en verzekeringen.

Vaardigheden

Nederlands in word en geschrift
100%
Engels in word en geschrift
85%

Wees de eerste om “Hamid” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding