Cynthia

Administratie Onderwijs Overheid Secretarieel Zorg
0363030942 0363030*** toon
aanvraag@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Ik ben een positief ingesteld persoon. Ik houd van een “hands on”-mentaliteit en ben leergierig en daarin vasthoudend. Als ik iets aanpak, wil ik het zo goed mogelijk doen en snel onder de knie krijgen. Als mens houd ik van een sociale werkomgeving. Elkaar helpen en elkaar ook kunnen zeggen waar het op staat. Kritiek zie ik als een uitdaging en de mogelijkheid om mezelf te verbeteren

Opleiding

1990

mavo

Duits, Engels, Nederlands, Frans, geschiedenis, biologie

MDGO 1993

Agogisch Werk

Het leren begeleiden van groepen mensen.

LSSO 2009

Secretaresse

zakelijk Engels, Nederlands, typen, outlook, excel, word

LSSO 2013

Management Assistente

presentatie, powerpoint, management, office-management

Werk & Ervaring

Stichting Oosterpoort (instelling voor jeugd- en opvoedhulp)

Stichting Oosterpoort (instelling voor jeugd- en opvoedhulp)

Functie: telefoniste/receptioniste/ administratief/secretarieel medewerkster. Werkzaamheden: Receptiewerkzaamheden: registratie van ziek- en betermeldingen, digitaal aanvragen van VOG-verklaringen van de vrijwilligers, meldingen en vacatures plaatsen op intranet, reserveren van vergaderzalen, bestellen van bloemen en kantoorartikelen, verzendklaar maken van hulpverleningsplannen, behandelen van de in- en uitgaande post, diverse print- en kopieer werkzaamheden verwerken van diverse vragenlijsten, beheer parkeerpassen, inplannen en uitnodigingen verzenden van intakes,enz. Pleegouderadministratie: digitale agenda bijhouden op de website, in Care4Classic (registreren van nieuwe pleeggezinnen en plaatsingen van kinderen), digitale dossiervorming en beheer, pleegcontracten maken en versturen, mailing voorbereiden en verzenden, controle en verwerking van de uitbetaling pleegzorgvergoeding en het voeren van de daarbij behorende correspondentie, bijhouden en bewerken van diverse presentie lijsten voor informatiebijeenkomsten en trainingen, notuleren, archiveren, e.a. ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Via diverse uitzendbureaus werkzaam geweest 01/01/1970 - 01/01/1970

Via diverse uitzendbureaus werkzaam geweest

Functie: administratief /secretarieel medewerkster Werkzaamheden: Archiveren en invoeren van verschillende documenten, telefoonbehandeling, faxen, kopiëren, verwerken van de interneen externe post. Beheer receptie, ontvangen van klanten, scannen van de nota’s, mailing verzendklaar maken, invoeren van diverse gegevens.

Rechtbank Arnhem ( sectoren familierecht, kanton, bestuur) 01/01/1970 - 01/01/1970

Rechtbank Arnhem ( sectoren familierecht, kanton, bestuur)

Functie: Administratief medewerkster / receptioniste / griffier Werkzaamheden: Aanmaken en archiveren van dossiers, maken en verzenden van beschikkingen, bedienen van de telefooncentrale, diverse receptie werkzaamheden, waaronder het ontvangen van bezoek voor bijv. de rolzittingen, behandelen van in- en uitgaande post, diverse computer werkzaamheden, notuleren bij de zittingen, nakijken van de rekening en verantwoording ingediend door bewindvoerders, informatie verstrekken zowel schriftelijk als mondeling, voor het opstarten van procedures.

Vaardigheden

Computer ervaring: -Office packet 2010 (Word, Excel, Outlook, PowerPoint)
100%
Pion ADP Workforce(personeelsregistratieprogramma
90%
IJZA/Key2zorg/C4C/MoreCare4 (Cliëntenregistratieprogramma
90%
WISH (reserveringsprogramma)
90%
BergOp vanuit hier worden de vragenlijsten verstuurd
90%
Nederlands : schriftelijk en mondeling
100%
Duits : mondeling
75%
Engels : mondeling
75%

Wees de eerste om “Cynthia” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding