Agnieszka

Administratie Horeca, catering & events Schoonmaak
0363030940 0363030*** toon
info@wijsolliciterenvoorjou.nl

Over mij

Een gedisciplineerde, met oog voor detail, gemotiveerde professional met 6 jaar ervaring in het uitvoeren van administratieve taken. Onlangs geslaagd voor het examen Basiskennis Calculatie om nieuwe, harde vaardigheden te ontwikkelen en te beginnen met klimmen op de carrièreladder. Werk graag samen met anderen en waardeer het hebben van een eigen ruimte om onafhankelijk te zijn.

Opleiding

Universiteit in Lodz 2004

Master pedagogiek

Werk & Ervaring

Inntel Hotel 12/31/2020 - 01/01/2013

Supervisor

Gedurende deze 6 jaar heb ik mijn organisatorische vaardigheden verbeterd, waardoor ik administratieve taken met veel oog voor detail kan uitvoeren. Daarnaast ontwikkelde ik mijn probleemoplossend vermogen; Ik kan complexe vraagstukken zonder begeleiding afhandelen. # Management: Het overnemen van alle taken van de Housekeeping Manager tijdens haar afwezigheid. # Leiderschap: Leidinggeven en richting geven aan alle huishoudelijke activiteiten voor het hotel om het hoogste niveau van klanttevredenheid te garanderen. Daarnaast zorgen dat het team soepel functioneert, leidinggeven, motiveren en een goede werksfeer creëren. # Administratie: Verantwoordelijk voor de dagelijkse huishoudelijke personeelsadministratie door gebruik te maken van twee systemen: Opera en Tamigo. Facturen controleren en alle documenten overzichtelijk houden. # Training: Trainen van teamleden, wegnemen van twijfels, corrigeren van procedures, training in nieuwe technieken om continue ontwikkeling en verbetering van de teamprestaties te garanderen. Opstellen van richtlijnen voor het uitvoeren van specifieke taken op de afdeling. # Human resources: Interviewen van potentiële medewerkers en afstemmen van medewerkers met een Uitzendbureau. Het registreren van werktijden, ziekteverzuim en vakantiedagen. Planningen maken voor het schoonmaakteam. Voorbereiden van assessments voor medewerkers. # Communicatie: Communiceren en coördineren met alle afdelingen.

01/01/2009 - 12/01/2010

Pedagogisch medewerker

Na mijn masteropleiding werd ik kleuterleidster voor de groep 1-4 jaar. Ik ontwikkelde planningsvaardigheden en verbeterde communicatie bij het geven van feedback. # Communicatie: Ik communiceerde met de ouders en discussieerde over de ontwikkeling van kun kinderen. Ik deelde mijn gedachten over ontwikkelingsproblemen van het kind die gestopt en voorkomen konden worden voor de verdere groei op de lange termijn. # Planning: Ik bereidde lessen voor het hele jaar voor en verdeelde deze in maandelijkse en wekelijkse taken. Ik heb het hele verwachte materiaal behandeld met behulp van interactieve en vermakelijke methoden. Zuiddijk 315 1505DB Zaandam Netherlands 31-10-1980 +31 6 44955156 a.k.bajerska@gmail.com Nederlands – vloeiend Engels - uitstekend Polish – moedertaal 1999-2004 Master Universiteit van Lodz Richting: Pedagogiek Basis kennis calculatie Basis kennis boekhouding Microsoft office Tamigo Opera BHV Rijbewijs B Scandinavische cultuur Historische boeken Reizen Geschiedenis Work experience Languages University Hard skills Interests

Portfolio

Diploma's/certificaten

2021

Basiskennis Calculatie

2021

Basiskennis Boekhouding

Wees de eerste om “Agnieszka” te beoordelen;

Jouw algemene beoordeling van deze vermelding